torsdag 23. januar 2014

Lyst på Manchester-tur?

sponset innlegg

Manchester United har virkelig ikke fått den starten de hadde ønsket under David Moyes, men det er greit å huske på at alt tar sin tid, samt at Old Trafford ikke ble bygd på en dag!


I disse vanskelige tidene for klubben er det desto viktigere at fansen virkelig støtter opp om laget, og det gjør man enkelt og greit ved å reise til Manchester og skaffe seg billetter til kampen – i omvendt rekkefølge kanskje.


Mange har muligens litt smått med penger etter en kostbar jule-og nyttårsfeiring og da kan kanskje en slik tur virke fjern for de fleste. Problemer er til for å løses og akkurat som når man kjøper et TV på avbetaling kan man selvsagt gjøre det samme med en fotballtur. En løsning mange sverger til når de vil reise avgårde på en tur, men ikke har penger, er at de finansierer turen med et forbrukslån. En tur trenger ikke å bli så dyr, så å betale den med et lite lån som man deretter betaler ned så fort som mulig i etterkant er definitivt en løsning det er verdt å tenke på.


Visste du forresten om Manchester United Visa??

Klubbens posisjon i verden har vært unik i en årrekke og dette har naturligvis ført til at Manchester United har blitt et meget sterkt varemerke innenfor mange forskjellige bransjer. Det er nesten ikke grenser for hva man kan finne av United-effekter og faktisk får vi i dag tak i et eget Manchester United Visa kredittkort! Dette er jo nesten et must for oss supportere, og for de som tar turen over til balløya kan kredittkortet brukes til å skaffe seg prosenter på alt fra Megastore og OnlineStore, samt på museet og Stadium Tour. Det kan fort lønne seg å bruke kortet hvis man bare har lagt av penger i forkant som man kan sette inn på kortet når man kommer hjem igjen.

God tur!                                                                                                                                                                                                      

2 kommentarer:

Mikael sa...

Mata? Moyes? Vil vi ha begge, en av dem eller ingen? M;)

Marte sa...

Jeg tar gjerne Mata altså! God spiller, føler vi må ta de vi kan få på dette tidspunktet!

Moyes... vet ikke helt hvem andre vi skulle hatt i såfall, men han burde kanskje gjort noen andre valg enn de han har gjort til nå.